Vragen (v)uurtje Simon Hidding

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is Simon Hidding aan de beurt, speler van SV Mussel 1.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Ik voetbal bij SV Mussel, omdat ik er al sinds mijn vijfde voetbal en ik het nog altijd een leuke en gezellige club vind.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
’s Ochtends begeleid ik de JO-14 en krijg ik alvast het goede voorbeeld. Daarna eet ik thuis stevig en speel ik wat op m’n PlayStation of kijk wat filmpjes op YouTube. Zo gaat het eigenlijk elke zaterdag en daar voel ik me goed bij.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Als we winnen hou ik daar een goed gevoel aan over en hebben we (ik, Frank, Paul en Robert) weer wat te snakken op het werk. Dat is altijd leuk natuurlijk. Ook merk je dat we als team dan met een lekker gevoel de kantine in gaan. Als we verliezen is dat gewoon kak natuurlijk en kan ik daar de volgende dag nog best even over nadenken. Niet te lang natuurlijk, want de volgende wedstrijd is al weer in zicht.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
Feyenoord is mijn favoriete club. Dat is al zo sinds mijn zesde en dat is nooit veranderd. Ik had er een goed gevoel bij denk ik, haha.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
De Kuip waar Feyenoord in speelt is het mooiste stadion. De fanatieke aanhang zorgt er voor dat de sfeer fantastisch is en het team nog een paar stapjes harder gaat.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Mijn favoriete speler aller tijden is Ronaldinho. Het gemak waarmee hij speelde en de geniale acties die hij maakte was echt geweldig om te zien. Op dit moment vind ik Hakim Ziyech ook heel erg goed. Hij is ontzettend creatief en zijn passing is geweldig. Ik had niet verwacht dat hij het nu al zo goed zou doen bij Chelsea.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Ik ga graag naar de sportschool en doe daar aan krachttraining. Ook game ik graag met vrienden. Dat is altijd erg gezellig.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Vooraf Chinese tomatensoep en vervolgens Rijst met Chop Choy, gemarineerd varkensvlees en ei zoals je bij de Chinees haalt is echt heerlijk. Deze maatlijd kan mijn vader heerlijk maken.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Eigenlijk nergens voor, haha. Ik mag graag goed slapen en kan strontnarrig zijn als je me wakker maakt.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Volgens mijn Spotify Wrapped luister ik veel rap dus dat is mijn favoriete genre denk ik. Stormzy vind ik echt een goede rapper. Ik was in februari bij zijn concert en dat was echt vet.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik werk bij Coop DC in Gieten en doe dat over het algemeen met veel plezier.

Vraag 12: Marilyn: Ik speel het vragenvuurtje door aan Simon Hidding. Zou je profvoetballer willen worden? Zo ja waarom?
Vroeger wilde ik echt graag profvoetballer worden. Het leek me fantastisch om alleen maar met voetbal bezig te zijn en verder niets te hoeven doen. Nu hoeft het niet meer zo nodig, want ik ben best tevreden met het leven dat ik op dit moment leidt.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Ik geef de beurt door aan Dineke Wubs. Mijn vraag is: stinkt de kleding van het eerste altijd heel erg of ruik je dit al niet meer?

Simon bedankt voor het invullen van deze vragen, Volgende week is Dineke Wubs aan de beurt. Dineke je kan de vragen binnenkort verwachten. Bedankt voor het lezen en we hopen wanneer het kan iedereen weer te kunnen begroeten op ons mooi sportpark.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.