Vragen (v)uurtje Rene Folkers

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is Rene Folkers aan de beurt keeper van SV Mussel 1

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Ik ben in Mussel geboren en er waren niet veel andere voetbalclubs in het dorp.. En naar mijns inziens ben ik lid van een hele bijzondere vereniging en heb ik daarom ook niet de behoefte om bij een andere club te gaan voetballen/keepen.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Ik eet een banaan voor de wedstrijd en ga vervolgens in het doel staan in afwachting van wat de tegenstander te bieden heeft.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Ik mag er na afloop graag met teamgenoten over praten in de kantine. Ongeacht winst of verlies, op deze manier kun je samen delen hoe men de wedstrijd heeft beleefd.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
Ik heb geen favoriete club. Nederlandse clubs die voetballen in Europees verband moedig ik graag aan.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Estadio Municipal de Riazor (Deportivo La Coruna) omdat je, wanneer je daar zit, de Atlantische Oceaan hoort klotsen tegen de rotsen, Magistraal!

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Messi, vanwege zn dribbels en het overzicht die hij altijd heeft.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Ik speel veel op de PlayStation. In het weekend mag ik graag bij vrienden zitten keuvelen over de zinnige en onzinnige dingen des levens.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Pannenkoeken met Spek

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Brand in m’n huis.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
De meeste muziek uit de 70’s en 80’s kunnen mijn goedkeuring wegdragen.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik werk bij Polytech in ploegendiensten en maak er dakgoten en alles wat daarbij hoort.

Vraag 12: Paul Hidding: Het volgende vragen (V)uurtje is voor Rene Folkers en de vraag aan hem is: “Let je extra op de doelman als je een voetbalwedstrijd kijkt?”
Ja, ik let denk ik meer op de doelman dan de meeste kijkers als keeper zijnde. Het doet me vaak een beetje zeer wanneer de doelman een grove blunder begaat. Vaak willen ze dan meevoetballen en iedereen weet dat een beetje een keeper voor geen meter kan voetballen..

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Als materiaalman zijnde speel ik het volgende vragenvuurtje graag door aan Marilyn die zorgt draagt voor de kantine. Welke taken keren er wekelijks terug op je ‘to do list’ bij de SV?

Rene bedankt voor het invullen van deze vragen, Volgende week is Marilyn Ocampo Viáfaraaan de beurt. Marilyn je kan de vragen binnenkort verwachten. Bedankt voor het lezen en we hopen wanneer het kan iedereen weer te kunnen begroeten op ons mooi sportpark.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.