Vragen (v)uurtje Paul Hidding

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is Paul Hidding aan de beurt, speler van SV Mussel 1

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Ik op voetbal wilde en mijn broers en vader hier ook voetballen.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Ik sta om half 10 op. Eet bijna altijd twee broodjes met ei en luister rustige muziek. Daarna kijk ik meestal Netflix of zit ik nog even achter de Playstation.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Als ik win ben ik eigenlijk het hele weekend goed te pas. Verliezen we, dan ben ik vaak narrig en kan ik zo een uur praten over de wedstrijd hoe ik die heb beleefd. Ik vind het dan wel belangrijk om met de ploeg nog even in de kantine te zitten.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
In Nederland is dat Ajax. Dat heb ik toen ik jong was besloten en dat is zo gebleven. Op dit moment geniet ik van hun creatieve spel en spelers met lef. In het buitenland is dat Arsenal. Die club trok mij vanwege een aantal Nederlanders die er voetbalden, tenue en clubhistorie.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Het San Siro. Het eerste buitenlandse stadion waar ik ben geweest. Sindsdien heeft het altijd indruk op mij gemaakt en vind het bijzonder dat 2 rivalen het stadion als thuisbasis hebben.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Ronaldinho en Dennis Bergkamp. Beide super technisch en een geweldige balcontrole.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Fitness en hardlopen.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Een pizza van Ramses.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Mosterdsoep.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Hiphop en techno.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik doe een BBL opleiding logistiek teamleider. Ik werk 4 dagen in de week bij het distributiecentrum van Coop in Gieten en 1 dag ga ik naar school in Groningen.

Vraag 12: Matthijs Fehrmann: Het volgende vragen (V)uurtje is voor Paul Hidding en de vraag aan hem is “We zijn tegelijkertijd vanaf Musselkanaal naar SV Mussel overgestapt, hoe is jou deze overstap bevallen?”
Prima. Ik kende de club en de mensen al dus ik wist wat ik kon verwachten. Ik had toen al vertrouwen in het team en heb dat nu nog steeds.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Het volgende vragen (V)uurtje is voor Rene Folkers en de vraag aan hem is: “Let je extra op de doelman als je een voetbalwedstrijd kijkt?”

Paul bedankt voor het invullen van deze vragen, Volgende week is Rene Folkers aan de beurt. Rene je kan de vragen binnenkort verwachten. Bedankt voor het lezen en we hopen wanneer het kan iedereen weer te kunnen begroeten op ons mooi sportpark.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.