Vragen (v)uurtje Matthijs Fehrmann

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is het de beurt van Matthijs Fehrmann, verdediger van SV Mussel 1.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Ik voetbal bij SV Mussel omdat ik graag op de zaterdag wilde gaan voetballen (vanwege mijn studie). Ik ben toen samen met Paul en Frank vanaf Musselkanaal naar de SV gegaan.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Ik heb eigenlijk altijd vaste rituelen op een wedstrijddag. Ik eet en drink bijvoorbeeld altijd hetzelfde voordat ik richting het voetbalveld vertrek en ik neem altijd hetzelfde soort drinken mee. Verder ben ik misschien een beetje bijgelovig, maar ik heb een “geluksketting” en die doe ik altijd om richting het voetbalveld.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Het winnen van een wedstrijd vier ik natuurlijk het liefste even na in de clubkantine, maar ook na het verliezen is het denk ik goed om toch even na te blijven zitten wanneer mogelijk om de nare nasmaak van de wedstrijd weg te werken. Zo bouw je natuurlijk ook een hechtere band met je medeleden.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
Mijn favoriete voetbalclub is Manchester United. Dit komt omdat ik vroeger graag naar spelers als Rooney mocht kijken, en United natuurlijk een grote naam is/was in het Europese voetbal.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Het mooiste voetbalstadion is daarom natuurlijk ook Old Trafford van Manchester United. Ook al moet ik zeggen dat Anfield van Liverpool ook een geweldig stadion was om eens te bezoeken.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Mijn favoriete voetballer aller tijden is Ronaldinho, omdat hij zo’n geweldige techniek had en hij het allemaal zo makkelijk liet lijken. Mijn favoriete voetballer op dit moment is denk ik Marcus Rashford (ook vanwege wat hij buiten het veld presteert).

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Mijn voornaamste hobby naast het voetbal is sporten in de sportschool. Verder kijk ik graag series of films of Netflix, leer ik graag dingen buiten mijn eigen studie om (zoals ‘vreemde’ talen) en game ik.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Mijn favoriete maaltijd is wraps met kip.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Je kunt mij gewoon beter niet midden in de nacht wakker maken denk ik haha.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Ik heb een vrij diverse muzieksmaak. Het ligt ook een beetje aan wat voor stemming ik in zit, maar over het algemeen vind je mijn muziek wel hoog terug in de top2000.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik doe een Engelse opleiding International Business aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Daarnaast doe ik op dit moment een extra opleiding (minor) psychologie. Verder werk ik in de zomer elk jaar in het buitenzwembad ‘de Horsten’ in Musselkanaal.

Vraag 12: Jan Strockmeijer: Het volgende vragenuurtje is voor Matthijs Fehrmann. Een vraag een Matthijs is: Je voetbalt nu een paar jaar bij SV Mussel. Hoe kijk je op die periode terug? 
De periode die ik nu bij de SV er op heb zitten is eentje waar ik met veel plezier naar terug kijk. Het is vooral een periode geweest met 2 compleet uit elkaar liggende kanten. In het eerste jaar dat ik hier kwam voetballen werden we natuurlijk direct kampioen en dwongen we promotie af, maar in het tweede jaar kenden we natuurlijk een dramatisch seizoen. Maar ondanks dat het niet altijd even goed ging, kwam ik altijd met plezier naar de club toe. Ik vind de sfeer in en rondom het sportpark dan ook heel fijn en ik hoop dat we er snel weer wedstrijden kunnen spelen.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Het volgende vragen (V)uurtje is voor Paul Hidding en de vraag aan hem is “We zijn tegelijkertijd vanaf Musselkanaal naar SV Mussel overgestapt, hoe is jou deze overstap bevallen?”.

Matthijs bedankt voor het invullen van deze vragen, Volgende week is Paul Hidding aan de beurt. Paul je kan de vragen binnenkort verwachten. Bedankt voor het lezen en we hopen wanneer het kan iedereen weer te kunnen begroeten op ons mooi sportpark.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.