Vragen (v)uurtje Lars Hemmes

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is en diegene ook een vraag mogen stellen. Deze week is Lars Hemmes aan de beurt, aanvoerder van SV Mussel 1

Vraag 1: ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Mijn broer Niek ook op voetbal zat. In de winter moest hij trainen in de zaal. Ik was zelf 5 jaar en ging een keertje mee kijken. Dit vond ik zo leuk dat ik ook graag mee wilde doen met de training. Ik weet nog dat dit mocht en dat ik eventjes heb mee gedaan. Daarna hebben mijn ouders mij aangemeld bij de club en zit ik er nu nog steeds op.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Ik heb geen rituelen of dingen die ik perse moet doen voor een wedstrijd. Wel is het altijd fijn als er een muziekje wordt gedraaid in de kleedkamer dat kan soms een boost geven.  Het moet dan wel goede muziek zijn, want sommige hebben een smaak van lik me vestje.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Sinds kort weet ik weer wat winnen is. Dat voelt toch wel goed. Helemaal als je straks meer dan 15 punten haalt😉 Het verliezen van wedstrijden blijft vervelend. Het ligt er ook aan hoe we hebben verloren. Als we alles hebben gegeven en de tegenstander is simpel weg beter, dan heb ik er snel vrede mee. Maar als er veel meer in zat, dan kan ik er soms lang over na piekeren.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
Ajax. Toen ik klein was had ik Ajax behang, lampen, sokken, pyjama en nog meer  spullen. Waarom ik dat had, geen flauw idee. Vanaf toen was er maar één club de beste. En dat heb ik nu nog steeds. En zeg toch zelf ze zijn toch ook de beste?

Vraag 5: wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Er zijn best veel mooie voetbalstadions in de wereld en heb ook verder geen voorkeur. Waar ik graag wel eens wil bij zijn voor de sfeer is Bombonera (Boca Juniors) of Signal iduna Park (Borussia Dortmund). Hun aanhang is geweldig

Vraag 6: wat is jouw favoriete speler en waarom?
Ik vond Ronaldinho een geweldige voetballer. In de tijd dat hij nog bij FC Barcelona zat was het heerlijk om naar te kijken. 

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Ik vind het leuk om af en toe op de motor te rijden of even achter de ps4 zitten.

Vraag 8: wat is je favoriete maaltijd?
Broodje Kebab.

Vraag 9: waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Niks, laat mij maar lekker slapen.

Vraag 10: wat is je favoriete muziek?
Ik vind veel muziek leuk. Ik mag graag luisteren naar de top 2000, maar kan ook gerust naar piraten muziek luisteren.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik werk als persoonlijk begeleider bij ‘Stichting Sprank’ en als schilder bij ‘Schilderbedrijf Hemmes’.

Vraag 12: Hoe houd jij tijd vrij naast je werk en alles wat je voor Mussel aan het doen bent, hoe doe je dat? Geweldig
Gelukkig hou ik genoeg vrije tijd over. Ik vind het leuk om wat voor de club te doen. Daar gaat tijd in zitten, maar als je voor jezelf een goede planning hebt, dan is alles prima te doen en heb je ook tijd voor andere dingen.

Vraag 13: wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene stellen
Jan Strockmeijer. Je bent nu een aantal jaren begeleider bij het 1van SV Mussel. Wat vind je hier zo leuk aan? en zou je dit ook nog lang blijven willen doen? 

Lars bedankt voor het invullen van deze vragen, Volgende week is Jan Strockmeijer aan de beurt. Jan je kan de vragen binnenkort verwachten. Bedankt voor het lezen en we hopen wanneer het kan iedereen weer te kunnen begroeten op ons mooi sportpark.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.