Vragen (v)uurtje Dineke Wubs

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is Dineke Wubs aan de beurt. Dineke wast de kleding van de heren van SV Mussel 1.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Ik voetbal niet maar ben al jaren bij de S.V. betrokken als voetbal-vrouw, voetbal-moeder. Ik ben ook nog kantineschoonmaakster en kantinemedewerkster geweest en maak nu al jaren (volgens mij wel al ongeveer 30 jaar) het tenue van het 1e elftal schoon.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Mijn ritueel is voor een wedstrijd de kleding weer schoon, fris en heel in de tas te hebben. Want weet je als er strijd gestreden is zijn er wel eens wat shirts, broekjes of sokken kapot en die maak ik dan of zorg dat er sokken worden vervangen.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Winnen wil natuurlijk iedereen het liefst maar soms zit dat er niet altijd in. Belangrijk is dat er inzet en de wil er is om te winnen! En als dat er is kan ik dat aan de kleding zien want dan zijn ze zo smerig😩!

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
S.V. Mussel natuurlijk. Het is toch geweldig dat deze club met en door vrijwilligers zo kan bestaan en alles zo goed voor elkaar heeft doordat we met elkaar ons ervoor inzetten?

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
N.v.t. Ben alleen 1x in het San Siro stadion geweest dus kan daar geen oordeel over geven. Geef mij maar “de Slenk”. Een voetbal-accommodatie die met en door vrijwilligers geworden is tot wat het nu is. Met zijn hekwerk uit Wageningen de tribune uit Nuenen en een radio-cabine gemaakt die ergens in een loods stond. En alle stenen en materialen van de gebouwen die al die vrijwilligers in handen hebben gehad. Daar zijn hele verhalen over te vertellen!

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Richard Wubs. Omdat dat mijn zoon is.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Lezen, wandelen en oppassen op mijn kleinzoon Joas.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Chinees en wokken vind ik lekker en toetjes ben ik helemaal gek op.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Bananengebakje.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
70 en 80-jarige muziek.   

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Opleiding Havo en verder ben ik gezinsmanager, secretaresse, interieurverzorgster, mantelzorger, oppas, wasvrouw, kortom huisvrouw en manusje van alles haha.

Vraag 12: Simon Hidding: Dineke Wubs. Mijn vraag is: stinkt de kleding van het eerste altijd heel erg of ruik je dit al niet meer?
Och Simon dat ruik ik na zoveel jaar niet meer. Vind het alleen nog steeds smerig als die sokken binnenstebuiten zitten of in zo’n knoedeltje en dan ook nog vol modder😝! Dus heren graag de sokken uit elkaar halen, de goede kant naar buiten en vooral …… uitschudden!

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Klaas Luinstra. Mijn vraag is: wat doe jij als vrijwilliger in de groenploeg en hoe gezellig is het nu aan de ronde tafel?

Dineke bedankt voor het invullen van deze vragen ik denk dat alle wasvrouwen het met je eens zijn dat iedereen zijn kleding netjes in de tas moet doen en vooral die sokken uit elkaar trekt, Volgende week is Klaas Luinstra aan de beurt. Klaas je kan de vragen binnenkort verwachten.

Bedankt voor het lezen en we hopen wanneer het kan iedereen weer te kunnen begroeten op ons mooi sportpark.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.