Vragen (v)uurtje Arend Scholtens

Het afgelopen jaar heeft in teken gestaan van het opnieuw opbouwen van de website, zodat deze nog veiliger en sneller te bezoeken is. Terwijl je daarmee bezig bent kom je ook oude rubrieken tegen. Zo ook deze rubriek het vragen (v)uurtje. We hebben besloten om deze weer nieuw leven in te blazen.

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is en diegene ook een vraag mogen stellen. We trappen af met Arend Scholtens hoofdtrainer van SV Mussel 1.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Ik ben trainer bij Sv Mussel omdat ik een nieuwe “uitdaging” wilde na 3 mooie seizoenen  PJC te hebben getraind. Ik ben altijd al benieuwd geweest naar de club Mussel en zeg al jaren tegen mijn vrouw Janneke , deze club zou ik wel eens willen trainen. Pracht accommodatie, mooie, warme club, prachtige mensen, een echte dorpsclub.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Als trainer ben ik eigenlijk iedere dag bezig met het 1e elftal. Ik bereid mijzelf vanaf de donderdag na de training al voor door te overleggen, sparren met spelers en leiders.

De vrijdagavond zit ik een uurtje aan  tafel de  opstelling te maken en de tactiek te bedenken hoe zaterdagmiddag de puntjes binnen te halen.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Bij winst is het vooral genieten van het resultaat zeggen vele anderen maar ik kijk uiteraard ook naar de “uitvoering”. Hoe hebben we gespeeld, is de tactiek een beetje goed uitgevoerd, hoe was de instelling van de spelers, hebben we als hecht team gespeeld. Als dat alles een beetje samen is gekomen tijdens de wedstrijd is het voor mij ECHT genieten, uiteraard tellen de puntjes altijd, goed of slecht spel.

Bij verlies kan ik echt wel dagen achtereen schagreinig zijn als er niet met passie , beleving en inzet gespeeld is. Als er alles aan gedaan is en iedereen er alles aan gedaan heeft en de tegenstander een paar  maten te groot bleek te zijn heb ik er vrede mee en stap ik er vrij gemakkelijk overheen. Op naar de volgende week, geen gezeur goed humeur zeg ik dan.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
Favoriete club: AJAX, waarom. Met de paplepel ingegoten, en nog steeds, zit in mij anderen vast gebakken.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Liverpool- Anfield  . Dortmund- Westfalenstadion(andere naam helaas nu). Zijn echte stadions, dicht op het veld, sfeer echt fantastisch, opzwepend publiek.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Cruijff, vroeger. Nu….. geen idee.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Wandelen, fietsen, honden, vakantie te Frankrijk. We wandelen ieder jaar de grote, lange wandeltochten in Nederland 25km, 40 km, ook in onze vrije tijd thuis en op vakantie in Frankrijk wandelen en fietsen we veel als het maar even kan. Kortom, veel in beweging.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Gezond eten, veelal biologisch, maar een patatje met een heerlijke frikadelletje sla ik zeker niet over.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Voor familie en andere mensen die mij na aan het hart liggen als eerste. En(bijna) iedereen die op dat moment in de problemen zit.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Alles, Klassiek, soul, rock,  70s, 80s. Ik ben wel een echte  SOUL KIKKER zoals ze wel zeggen.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik ben Logistiek Manager bij het sociaal werk/leer bedrijf Wedeka bedrijven locatie Veendam waar ik nu 11 jaar werkzaam ben.

Vraag 12: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Lars Hemmes: Vraag. Hoe houd jij tijd vrij naast je werk en alles wat je voor Mussel aan het doen bent, hoe doe je dat . Geweldig.

Arend bedankt voor het invullen van deze vragen, we hopen dat de competitie snel weer hervat kan worden en wensen je veel succes toe dit seizoen. Volgende week is Lars Hemmes aan de beurt. Lars je kan de vragen binnenkort verwachten. Bedankt voor het lezen en we hopen wanneer het kan iedereen weer te kunnen begroeten op ons mooi sportpark.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.