Sponsormiddag SV Mussel.

Op zaterdag 23 april hield SV Mussel een bijeenkomst voor hun sponsoren. Er was een uitnodiging naar ruim 260 (!!) adressen gegaan. De opkomst was goed te noemen. Een reden was waarschijnlijk het programma waarmee deze middag/avond gevuld werd. Nadat de voetballers van het vlaggenschip in het Drentse Tiendeveen hun 3 punten hadden veilig gesteld kon het ontvangstcomité, bestaande uit Jaap Wind, Richard Wubs, Johan Meems, Meeme Wubs en Hans Boels hun werk beginnen.

Bij aankomst stonden een rij fantastische bolides, door enkel stroom aangedreven op het parkeerterrein alle gasten aan te glimmen…. Voor de man (en menig vrouw) een lust voor het oog…. Iedereen werd (was reeds) uitgenodigd om een testrit in een van de e-auto’s te maken. Dit na gelang men wenste onder wel of geen deskundige begeleiding van de ruim in aantal aanwezige Century medewerkers. De schrijver had vooraf het idee dat de hele sponsorbijeenkomst ca. 1,5 a 2 uur in beslag zou nemen, maar dat bleek achteraf een kleine inschattingsfout.

Er werd uitgebreid test gereden en vooral test geproefd. De andere (hoofd)sponsor slagerij Hemmen uit Onstwedde was aanwezig om alle gasten te trakteren op diverse heerlijk bereide vleessoorten. Te veel om op te noemen bereid door Mark en Kisten Visser eigenaars van genoemde slagerij.

De voorzetting was in de kantine die speciaal voor de gelegenheid gereserveerd was gehouden. Hans Boels van de sponsorcommissie, heette iedereen welkom en sprak dank uit aan allen die de uitnodiging hadden aangenomen. Dit waren er zeer velen. Het enthousiasme was groot omdat de meesten hun eerste ervaring hadden opgedaan met het elektrisch autorijden.

Mark Visser vertelde over hun overname geschiedenis en werkzaamheden in de slagerij. Hun doelstellingen en manier van werken voor hun afnemers. Hij nodigde iedereen nogmaals uit om te komen proeven, men zou de hele avond doorbakken op het voor de kantine gelegen, overdekte terras.

Daarna was het de beurt aan de Century directie. Erik Meems vertelde aan de hand van een power-point presentatie over de ontwikkeling van de autobranche in het algeheel. De groei van het aandeel elektrische aangedreven auto’s werd daarna speciaal belicht. Meest opmerkelijk was wel het feit dat er dit jaar nauwelijks nog nieuwe auto’s aangedreven op dieselmotoren uit de fabriek komen. Al met al een zeer interessante bijdrage van Erik, die op deze wijze al oud inwoner van Mussel een zeer positieve bijdrage leverde op het sportpark in Mussel.

Wat volgde, na het dankwoord van Hans Boels, was het informele deel: tijd om even gezellig bij te kletsen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen.

Al met al een zeer geslaagde bijeenkomt op het sportpark in Mussel. Voor herhaling vatbaar, iets wat door menig SV Mussel-sponsor werd onderstreept. SV Mussel en hun sponsoren, ze zetten zich weer heel goed op de regionale kaart….

Bedankt, alle de vrijwilligers die die mogelijk hebben gemaakt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.