Algemene informatie

Over de club:
Oprichtingsdatum (voetbalvereniging): 1 juni 1976
Koninklijk goedgekeurd: 16 mei 1979
Inschrijving Kamer van Koophandel: 1 september 1968

Clubkleuren:
Shirt: rood
Broek: blauw
Sokken: rood

Adresgegevens:
Sportpark ‘De Slenk’
Slenkweg 1
9584 BB Mussel
Tel.: 0599-454718

Postadres:
Ondersteveenweg 5
9584 AW Mussel
Tel.: 0599-454956
Bank: 34.34.51.670
E-mail: info@svmussel.nl

Verlichting:
Rondom het hoofdveld staan 8 lichtmasten met in totaal 64-LED lampen
Rondom het trainingsveld staan 6 lichtmasten met in totaal 10 lampen.
Rondom het jeugdveld staan 4 lichtmasten met in totaal 4 lampen.
De lichtpunthoogte is ca. 20 meter.

Verbouwingen:
Het sportpark is in 2003 en 2004 ingrijpend verbouwd. De kleedkamers zijn uitgebreid van 2 naar 4. Samen met deze uitbreiding zijn er een nieuw kledingmagazijn en een prachtige massage/fitnessruimte gebouwd. De entree van het sportpark is aangepast en opgeknapt. Er zijn 15 extra parkeerplaatsen bijgemaakt. Verder heeft SV Mussel nu de beschikking over een digitaal scorebord en een omroepcabine. Het aantal reclame borden is van 220 naar 297 gegaan. De laatste 2 jaar is er nogmaals heel veel gebeurd: het Wageningen Hekwerk dat grotendeels geplaatst is, het nieuw aangelegde hoofdveld met daarin een beregeningsinstallatie, nieuwe verlichting op het trainingsveld (oude hoofdveld) en het oude trainingsveld is nu een jeugdveld, met omheining en bestrating er omheen. Ook het klinkerplein rondom de kantine en kleedkamers is geheel nieuw. Tevens is er een tribune geplaatst tussen het traininsveld en het nieuw hoofdveld. Een fantastische aanvulling op het al tot in de puntjes verzorgde sportcomplex. De tribune is overgenomen van de brabantse club RKSV Nuenen. Recentelijk zijn de materiaalruimtes aangepakt en is er een inrit naast de kantine aangelegd.

Door de grote groei van dames en meisjes die bij SV Mussel komen voetballen is er in 2018 gestart aan de bouw van een meiden kleedkamer. Ook hebben we twee gehandicapten parkeerplaatsen gerealiseerd bij de ingang van sportpark ‘De Slenk’.

In 2020 is SV Mussel begonnen met het verduurzamen van de voetbalclub, het hoofdveld, trainingsveld en de jeugdvelden zijn voorzien van eigen sproeisysteem. De lichtmasten zijn voorzien van LED verlichting. We hebben zonnepanelen geplaats op de kleedkamers. Ook is de kantine verbouwd waardoor deze nog duurzamer is.

Aanvangstijdstip 1ste elftal:
14.30 uur